yoga-ontspannings-centrum-almere-logo
Over Ons | Yoga en Mindfulness bij Ontspannings Centrum Almere

Onze cursussen en trainingen:

Yoga- en Ontspanningscentrum Almere
 

Wanda en Ed Veldt zijn gediplomeerde docenten in zowel yoga als mindfulness en meditatie.


We geven beiden al meer dan 30 jaar les in Hatha yoga, Mindfulness en Meditatie in Almere en dat doen we nog steeds vol passie en plezier, vanuit ons hart. Het plezier en het inzicht die yoga en meditatie ons geven, hopen we ook op onze cursisten te kunnen overbrengen.

Met heel veel enthousiasme zijn we in 1987 het Yoga en Ontspanningscentrum Almere gestart, dit was op het Hilversum pad. Naast de Hatha yoga lessen en meditatiecursussen voor beginners gaf Wanda ook Zwangerschapsyoga en Raja yoga. In januari 1993 verhuisden we naar de Olstgracht in Almere waar we een groter Yogacentrum begonnen. Hier begon Ed ook met het geven van ontspanningstraining (Autogene Training) omdat veel mensen ook op zoek zijn naar trainingen die spanning en stress verminderen. In juni 2000 verhuisden we naar de Mesdagstraat 33, een woning met bedrijfsruimte in Tussen de Vaarten in Almere stad.
Hier kreeg Hartbalans en de cursussen  Mindfulness en Mindfulness trainingen voor scholen, instellingen en bedrijven meer vorm. We geven nu ook regelmatig workshops Hatha yoga, Mindfulness en Meditatie, zowel in ons centrum in Almere als voor bedrijven in en buiten Almere.

Ons yogacentrum heeft een mooie warm aangeklede yogastudio waar de yoga, meditatie en mindfulness lessen gegeven worden. Er is vloerverwarming, aparte verse lucht instroom en airco. De studio is goed geluidgeïsoleerd. Er zijn yogamatten, meditatiekussens en dekentjes. Er is ook een hal en aparte kamer waar je kunt omkleden. Deze ruimte wordt ook gebruikt bij workshops om te lunchen en voor koffie en thee drinken.