yoga-ontspannings-centrum-almere-logo
Yoga docent Wanda Veldt | Yoga en Mindfulness bij Ontspannings Centrum Almere

Onze cursussen en trainingen:

Yoga en meditatie docent Wanda Veldt

 In 1980 begon ik met Hatha Yoga lessen en was meteen verkocht! Heerlijk om te doen, het gaf me rust, yoga gaf me energie, ik voelde me lekker fit en soepel. Hier wilde ik wel meer van weten en startte de opleiding Raja Yoga bij Raja Yoga Nederland. Hier kreeg ik les in o.a. Hatha yoga, Iyengar Yoga, Vipassana meditatie, pranayama (ademhalingsoefeningen) en meditatie. In 1985 startte ik met lesgeven in Hatha Yoga en zwangerschapsyoga. Ik had van mijn passie mijn werk gemaakt! De opleiding docent zwangerschapsyoga heb ik gevolgd bij Saswitha.

Bij de FHL (Foundation for Higher Learning, een internationale spirituele school) ben ik in 1986 gaan studeren en in 1987 gaan lesgeven in meditatie: introductie meditatiecursussen (samen met Ed Veldt), meditatieworkshops en meditatieles. Hier studeer ik nog steeds, krijg meditatielessen en volg retraites van Imre Vallyon, Spiritueel leraar en oprichter van de FHL. 
In ons Yoga Centrum, ons, want in 1987 zijn  Ed en ik het Yoga en Ontspanningscentrum Almere gestart, geef ik nu nog steeds met heel mijn hart en veel plezier Hatha yoga en Meditatie en geef regelmatig workshops yoga-meditatie. Meditatie en yoga zijn onderdeel van mijn leven, door meditatieles en yogales te geven doe ik steeds weer nieuwe energie en kennis op. Ik ben moeder van 4 kinderen. 

Yoga en meditatie houdt me vitaal en soepel, het heeft me verbinding gegeven met de diepere essentie van het leven, meer kennis, inzicht en vooral meer liefde en geluk.