yoga-ontspannings-centrum-almere-logo
Trainingen en Workshops | Mindfulness en Yoga bij Ontspannings Centrum Almere

Workshops en trainingen
 

Mindfulness Trainingen voor bedrijven
 

Tijdens mindfulness trainingen leer je om je naar binnen te richten, daar kan je kern ervaren worden.

Je leert om meer vanuit rust en ontspanning te functioneren.
 

Door mindfulness (aandacht-training / meditatieve ontspanning) kun je in een relatief korte tijd rust en ontspanning ervaren. Door gewaar te zijn in het NU ontstaat handelen vanuit bewustzijn of aandacht.
In tweede instantie is er tijdens de mindfulnesstraining psycho educatie over vol-ledig werken, het menselijk wezen en mindfulness.
Lees meer over onze mindfulness bedrijfstrainingen

 

Mindfulness Training voor Scholen en Instellingen

Mindfulness wordt ook wel aandachttraining genoemd.

Door de mindfulness oefeningen te doen leer je om vanuit rust een ding tegelijk in het Hier en Nu te doen. Dat geeft veel rust en ontspanning waardoor je gaat functioneren vanuit het hart én het denken. Je oefent eerst tijdens de mindfulness training en daarna beoefen je mindfulness iedere dag thuis en soms op het werk. Uiteindelijk ben je in staat om vanuit rust (onthaast) en gewaar zijn in het Hier en Nu te leven en werken. Je krijgt kennis over en inzicht in meditatietechnieken, je denken en gevoel, vitaliteit en creativiteit. De kennis en inzichten zijn gekoppeld aan het dagelijkse leven en werk.


Lees meer over onze mindfulness trainingen voor scholen en instellingen

Workshop Mindfulness

Dit is een workshop mindfulness training voor als je wilt leren mediteren en makkelijker en rustiger in het leven wilt staan. Als je last hebt van stress, burnout, slaapproblemen, irritaties, angsten, of als je altijd gehaast bent vind je verlichting met mindfulness.
Lees meer over onze workshop mindfulness

Eerstvolgende workshop is op zaterdag 5 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kosten: 75,00

 

Workshop Hatha Yoga-meditatie

Deze workshop is voor mensen die aan Hatha yoga doen (of kennis willen maken met hatha Yoga) en willen leren mediteren. In deze yoga-meditatie workshop werken we met Hatha Yoga afgewisseld met meditatie. We doen Yogaoefeningen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en verschillende meditatietechnieken.

Eerstvolgende workshop is op 12 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur. Kosten: €30,00

Lees meer over onze workshop yoga en meditatie