yoga-ontspannings-centrum-almere-logo
Mindfulness en Hartbalans Almere | Mindfulness en Yoga bij Ontspannings Centrum Almere

Mindfulness Cursussen.

Mindfulness geeft innerlijke rust en maakt dat je meer

ontspannen en vrij door het dagelijkse leven gaat.

Door de mindfulnesstechnieken te doen, ervaar je meer rust en leer je met een open hart meer in het hier en nu te leven. Door mindfulness ontwikkel je meer zeggenschap en controle over je gevoelens / emoties en gedachten. Het geeft meer rust in je denken.
De mindfulness cursus kan fijne veranderingen geven, je oriënteert je meer op vrij voelen, rustig zijn, harmonie etc. dan op je ongemak van pijn of verdrietige emoties en vervelende negatieve gedachten.
Door de meditatieoefeningen te doen, leer je wijsheid te ontwikkelen, je in de diepte te ontspannen en bewust in het hier en nu te leven.
Lees meer over onze mindfulness cursussen in Almere

Hartbalans Trainingen.

Hartbalans maakt dat je meer vanuit je hart gaat leven, je voelt je meer in harmonie. Wanneer de meditatietechnieken voor de hartbalans langer getraind worden voel je je gelukkiger en blijer. Je wordt gewaar dat het hart warmer en het denken helderder wordt. Wanneer je langer oefent kan er een permanent gelukkig en blij gevoel in het hart komen. Je krijgt in het dagelijkse leven een blijde uitstraling. Je wordt zekerder van jezelf en negatieve benaderingen door andere mensen hebben nauwelijks vat op je, je kan er makkelijk mee omgaan. De training is ook zeer goed voor echtparen om hun relatie te verbeteren.
Lees meer over onze Hartbalans Trainingen in Almere