yoga-ontspannings-centrum-almere-logo
Meditatie Yoga Almere | Yoga en Mindfulness bij Ontspannings Centrum Almere

 

Meditatie cursus

Meditatiecursus van 10 lessen start donderdag 22 februari 19.00 uur.

Deze meditatie cursus geeft je meer inzicht en begrip over mindfulness, meditatie en het bestaan van een hogere Realiteit.
Het geeft je inzicht over je ego, het isolement van je ego en het bestaan van een Hogere Zelf, dat wat je werkelijk bent. Je krijgt kennis en technieken zodat je in het dagelijks leven meer vanuit de eenheid leert te functioneren in plaats vanuit je ego. Het is de weg van de psychologie, zoals Zen, Soefisme en Mystiek, het is niet de weg van het ego, het is het overgeven van het ego zodat je bewust wordt van het hogere Zelf in je, dat wat je werkelijk bent.

Deze spirituele psychologische weg kun je de hele dag toepassen en je kunt mediteren op de spirituele affirmaties welke je leert.      Alle technieken welke je in het dagelijks leven kunt toepassen leiden je naar eenheid. Alle technieken en meditaties welke je leert hebben twee aspecten: je zit in stilte en mediteert en je past het toe in je dagelijks leven, in alle omstandigheden.

Je leert verschillende meditatietechnieken en onderwerpen over het spirituele pad, zoals: reincarnatie, karma en bewustzijn.


 

Deze cursus wordt georganiseerd vanuit de Foundation For Higher Learning, een internationale spirituele school. 

Datum: start cursus van 10 lessen donderdag 22 februari.
Tijd: 19.00 uur- 20.30 uur
Prijs: €150,00

Meditatiecursussen starten elk jaar in maart en september.

Wil je wel leren mediteren maar wil je dit leren om te kunnen ontspannen en om meer rust in jezelf te krijgen zie dan ook onze pagina Mindfulness. 

Meditatie geeft je rust, stilte en inzicht in wie je werkelijk bent, je ware Zelf of essentie van het leven.